KDP Nerden Düşer?

Merhabalar Metin2 Blog Okuyucularımız;

Bu makalemizde sizlere Kırmızı Demir Pala yani KDP nerden düşer bunu anlatacağız bildiğiniz gibi 30 Levelin en popüler itemlerinden biri olan KDP savaşçı karakteri çift el silahları için vazgeçilmez bir silahtır özellikle Metin2 TR oynayan oyuncularımız bilirler peki bu Kırmızı demir pala yani kısa adıyla KDP isimli silahımızı nereden düşürürüz gelin birlikte bakalım.

KDP Hangi slottan düşer?

Kırmıız demir pala vadide mistiklerin bulunduğu bölgede mistik isimli slottan düşmektedir. Birçok mistik keserek KDP düşürme şansınızı arttırabilirsiniz. Mistikler oldukça fazla sayıdadır ve oldukça az sayıda KDP düşeceği için vadide uzun vakit geçirebilirsiniz.

mis1     mis2     mis3

Yukarıda gördüğünüz mistik isimli canavarları keserek kolaylıkla Kırmızı Demir Pala düşürebilirsiniz.

KDP Haritada nerden düşer?

kdp KDP silahımız sol tarafta görmüş olduğunuz Seungryong vadisinin haritasında işaretli olan noktalardan düşmektedir. Haritada bu kısımlara giderek mistik kesecek ve kestiğiniz her mistik slotuyla KDP düşürme şansınızı bir o kadar arttıracaksınız. Diğer itemleriniz de ki efsunlara bonus olarak item düşürme şansını 2x arttıran efsunu getirebilirseniz veya kullanırsanız KDP düşürme şansınızı doğru oranda bir hayli arttırmış olursunuz. Vadide uzun süre kalacağınız için Pot yani Kırmızı ve Mavi iksir stoklarınızı sağlam şekilde oluşturduktan sonra vadiye gidin çünkü birkaç saat kadar vadide zaman geçireceksiniz çünkü malum kolay düşen bir item değil Kırmızı Demir Pala silahı. Diğer kişilerin serbest moduna alıp sizi keserek iteminizi kapmasına izin vermeyin çünkü bu tip olaylar vadide oldukça fazla şekilde yaşanmaktadır. Buna göre de önleminizi almanızı öneririm arkadaşlar Pvp serverler için bu tip durumlar genelde yok ancak TR Sunucularında  oynayan oyuncu arkadaşlar bu önerimi dikkate mutlaka alsınlar..

Bir önceki yazımız olan Dolunay Kılıcı Nerden Düşer? başlıklı makalemizde dolunay düşürme, dolunay düşürme taktikleri ve dolunay kılıcı düşürmek hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>