Dolunay Kılıcı Nerden Düşer?

Merhabalar değerli blog okuyucularımız bugün ki konumuz Metin2’de dolunay kılıcı nereden düşer?</st rong> Evet sizlere bugün dolunay düşürme taktiklerini ve dolunayı en kolay nereden ve nasıl temin edeceğinizi anlatacağım. Öncelikle level dolunay düşümünde çok çok önemli bir faktördür. Leveliniz yüksekse size dolunay düşme olasılığı oldukça fazladır. Yani tam levelinizde veya levelinizden önce gitmeniz çok daha faydalı olacaktır. Hemen anlatımımıza geçelim öncelikle düşecek bosslarımızı tanıyalım.

 

Dolunay Neyden, Hangi Canavardan (Boss) Düşer?

Dolunay kılıcı Vadide ve ikinci köyün sonlarında bulabileceğimiz Vahşi Okçu, Vahşi Asker ve Vahşi yüzbaşı isimli bosslardan düşmektedir.

vahsi-uzman     vahsi-yuzbasi     vahsi_okcu

Yukarıda gördüğünüz bosslardan Dolunay Kılıcı düşmektedir. Unutmayın Seviyeniz 30 üzeriyse rahatlıkla düşürebilirsiniz tabi biraz uğraşmanız gerekecek ayrıca bonus olarak item düşürme şansını % olarak arttıracak itemler takmanız ve hayanlara ve yaratıklara karşı güçlü itemler kullanmanız düşürme şansınızı daha çok arttıracak ve daha rahat kasılmanızı, boss kesmenizi sağlayacaktır.

Dolunay Kılıcımız Nereden Düşer? Haritada nerededir?

a Yandaki haritamız seungryong vadisine ait bir haritadır kırmızı alan ile kaplı yerlerde belirli aralıklarla 1 veya 2 adet vahşi okçu veya vahşi uzman belirmektedir. Bunları takip ederek seri bir şekilde kesmeniz gerekiyor skill kullanmadan keserseniz biraz daha düşürme şansınızı arttırabilirsiniz. Ancak muhtemelen vadi ortak bir alan olduğu için diğer krallıkların karakterleri de bu bossları kesmeye gelmiş olacaklardır burada siz item düşürdüğünüzde bile sizi kesip iteminizi kapmaya çalışabilirler dikkatli olmanızda fayda var eğer 2-3 saatinizi bu şekilde Dolunay düşürmek için harcarsanız eminiz düşürebilirsiniz. Sonuçta bu dolunaylar envanterlerimize (TR Serverler için) bedavadan gelmiyor hepsi bir boss veya bir canavardan düşerek tarafmıza ulaştırılıyor. Bu arada hatırlatmakta fayda var ikinci köyün sonlarında da vahşi okçu vs belirebiliyor bunlarda vadiye göre % olarak daha az oranla olsada burdanda dolunay düşürebilirsiniz ancak önceliğiniz her zaman seungryong vadisi olsun.

 

dolunay

 

Bir önceki yazımız olan Metin2 Log ve Traceback.pyc Hatası Çözümü başlıklı makalemizde log hatası, log hatası çözümü ve metin2 hakkında bilgiler verilmektedir.

 

Leave a comment