[7 Level] Biyologun Araştırması (Çançiçeği) Görevi Nasıl Yapılır, Ödülü Nedir

 

Tüm Görevlerin Listesi İçin Tıklayınız

1.Görevin Verilmesi

Kendiliğinden

2.Görev Ön Koşulu

7. seviyede olmak

3.Görev Nasıl Yapılır

 

3.1.Adım Adım Anlatım

Biyolog Chaegiraba git,
5 adet Çançiçeği bulana kadar Aç Alfa Mavi Kurt öldür,
Biyolog Chaegiraba dön ve 5 adet Çançiçeği teslim et

3.2.Metin Halinde Açıklama

Bu görevde sizden istenen Biyolog Chaegirab’a gidip görevi kabul etmeniz ve ardından Aç Alfa Gri Kurtları keserek 5 adet Şeftali Çiçeği bulmanızdır. Bulduğunuz Şeftali Çiçeklerini tek tek Biyolog Chaegirab’a teslim etmeniz gerekir.

4.Görev Ödülü Nedir

2.000 Deneyim
3.000 Yang
1 Level Zırh: +3 (Sınıflara göre)

5.Görev Hakkında Ek Bilgi

Topladığınız her Çançiçeği biyolog tarafından kabul görmeyebilir. Bu durumda yapmanız gereken yeniden Aç Alfa Mavi Kurtları öldürmenizdir.

Görev sırasında envanterde 5 taneden fazla fazla Çançiçeği bulundurmak engellenmiştir fakat envanterinizde 5 adet Çançiçeği birikince onları yere atıp yeni bir Aç Alfa Mavi Kurt daha kesin ve yerden atmış olduğunuz 5’li Çançiçeklerini alın. Böylece envanterinizde 6 adet Çançiçeğiniz olmuş olacaktır. Bu şekilde Çançiçekleri biriktirerek biyologun 1 adet Çançiçeğini kabul etmemesi durumda tekrar Aç Alfa Mavi Kurtların bölgesine gitmek zorunda kalmayacaksınız.

NOT: Görev sırasında elde edilen Çan çiçekleri iksir yapımında kullanılamaz.

Bir önceki yazımız olan [7 Level] Başka Bir İyilik Görevi Nasıl Yapılır, Ödülü Nedir başlıklı makalemizde Başka Bir İyilik görevi, Başka Bir İyilik görevi anlatım ve Başka Bir İyilik görevi bilgi hakkında bilgiler verilmektedir.

 

Leave a comment